Zoneterapi

Hvad er zoneterapi? 

Zoneterapi er en gammel behandlingsform, som tager udgangspunkt i kroppen som en helhed. Når der opstår ubalancer ét sted i kroppen påvirkes et andet sted i kroppen. Hvert punkt på kroppen er afspejlet i zoner under og på fødderne, såkaldte reflekszoner. Ved behandling af disse påvirkes organer, nerve – og energibaner. Zoneterapi er både en ny og gammel behandlingsform. Ny i den forstand at vi først stiftede bekendtskab med zoneterapien i 60’erne i Danmark, og gammel fordi behandlingsformen har været benyttet i tusinder af år i Ægypten, Kina, Nepal, Indien, Amerika og Afrika. Zoneterapi kan give dig mere energi og et styrket immunforsvar. Den kan lindre akutte symptomer, smerter eller kroniske lidelser, og forbygger sygdom og ubalancer, som f.eks. Stress Fordøjelsesproblemer Hovedpine og migræne Hormonelle lidelser Senfølger af Covid-19 Smerter i muskler og ledAllergier og eksem Spædbørnskolik/øreproblemer 

Første behandling hos mig starter med en samtale, som tager afsæt i dig og din situation. Jeg opretter en journal, vi gennemgår de symptomer (problemer) du oplever og hvad du ønsker og forventer af få ud af behandlingen. På den måde kan jeg sammensætte det bedst mulige forløb til dig. Som zoneterapeut er jeg underlag tavshedspligt og alle de forhold jeg får oplyst. Sygeforsikring “Danmark” samt flere sundhedsforsikringer giver tilskud til zoneterapi. Kontakt din egen sundhedsforsikring og hør nærmere.  

Reaktioner der kan forekomme efter en zoneterapibehandling

Behandlingen sætter udrensende processer i gang, og derfor er et naturligt, at du kan opleve reaktioner som: Øget træthed Prikkende fornemmelse i kroppen Midlertidig utilpas Øget vandladning Midlertidig opblussen af gamle sygdomme (skavanker) Hovedpine Følelsesmæssig udbrud (gråd, vrede osv.)Mere energi Der er mange mange flere. Reaktionerne er et bevis på, at din krop tager imod behandlingerne og arbejder på at komme i balance igen. 

Priser

1. gang med opretning af journal ca. 75 min 525 kr.
Zoneterapi voksne ca. 60 min 500 kr.
Spædbørn og børn under 12 år ca. 30 min 300 kr.